Onboarding

Past de cultuur bij jou en jij bij de cultuur?

Onboarding

Via Socium wil nieuwe medewerkers, die zich in korte tijd ontwikkelen tot gemotiveerde, productieve, loyale en succesvolle krachten. Hoe doen wij dat?

Onboarding is meer dan kennismaken met je collega’s en je werkzaamheden om zo snel mogelijk productief te worden. Je nieuwe organisatie stelt zich ook aan jou voor. Past de cultuur bij jou en jij bij de cultuur? Gaat de ‘socialisering’ zoals gedacht? In welke mate krijg je de verantwoordelijkheid over je eigen ontwikkelproces? Kortom: voel je je happy voor een langere periode?

De onboarding bestaat uit een tweedaagse bij de start van je werk. De eerste dag nemen we je mee in de cultuur en kernwaarden van de organisatie en maak je kennis met je persoonlijke coach die jou wegwijs maakt in de opdracht waar je voor ingezet gaat worden en de systemen waar we mee werken.

De tweede dag breng je door bij de opdrachtgever. Je wordt ingewerkt in de wijze van werken die voor de opdrachtgever cruciaal is en maakt kennis met mensen, materialen en manieren.

Daarna volgt een periode van werken en heb je regelmatig online contact met je persoonlijke coach, om jouw ervaringen te bespreken en te zien welke behoeften er zijn aan ondersteuning.

In de eerste drie maanden bieden we een TMA Talentenanalyse aan en een 360 graden feedback op de functie die je uitvoert. Dit vormt de basis voor de verdere invulling van jouw persoonlijke Talenttraject.
Uitvoeren van POH GGZ jeugd