Webinar – Help mijn kind heeft moeite met lezen en spellen!

Maak in 45 minuten kennis met de vergoede dyslexiezorg van Via Socium

Heeft jouw kind moeite met lezen en/of spellen? Merk je dat hij/zij minder vlot leest dan zijn/haar klasgenoten en bijvoorbeeld letters omkeert? Niet ieder kind leert in hetzelfde tempo en kan met evenveel gemak lezen en schrijven.

Heb je op school van de leerkracht gehoord dat jouw kind na langdurige, intensieve oefening en begeleiding onvoldoende vooruit gaat met lezen en spellen, dan kan er sprake zijn van dyslexie.

In dit webinar vertellen wij hoe Via Socium de dyslexiezorg aanpakt met het behandelprogramma Asgaard Saga (mede ontwikkeld door Berkel-B, de Radboud Universiteit en Hulan).

Voor wie

Ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd, die meer willen weten over de vergoede dyslexiezorg, het aanmelden en de werkwijze van Via Socium. En die zicht willen krijgen op wat het is om moeite te hebben met lezen en spellen.

Leerkrachten en ib’ers, die willen weten hoe Via Socium werkt en wat Asgaard Saga te bieden heeft.

Wanneer?

Dinsdag 12 december nemen behandelaren Sharon Wilthof (psycholoog) en Ilse van Heuvelen (orthopedagoog) je in 30 à 45 minuten mee in de belevingswereld van dyslexiezorg.

Aanvangstijd 19.00 uur

Online bijeenkomst (kosteloos)

Aanmelden

Ben jij benieuwd naar ons verhaal en wil je kennismaken met onze organisatie? Meld je hieronder dan aan.

Meer informatie

Wil je meer weten? Of heb je vragen of suggesties? Neem contact op met Sharon Wilthof swilthof@viasocium.nl of Ilse van Heuvelen ivanheuvelen@viasocium.nl, of bel (085) 0600705

Aanmeldingformulier2