Aanmelden vergoede dyslexiebehandelingen

Vragen en aanmelden

Dyslexiezorg vanuit het hart van Salland

Vanaf heden voert Via Socium Zorg en Onderwijs in opdracht van Driestar educatief de dyslexiezorgtrajecten uit in onder andere de volgende plaatsen: Boerhaar, Dalfsen, Haarle, Heeten, Heino, Hellendoorn, Hoornhorst, Laag Zuthem, Lemerlerveld, Luttenberg, Nijverdal, Olst, Raalte en Wijhe.

In de regio bekende orthopedagogen, of psychologen verzorgen onderzoek en behandelingen voor kinderen waarbij vermoedens van Ernstig Enkelvoudige Dyslexie bestaan. Dit wordt vergoed uit de jeugdzorgmiddelen. Behandelaren hanteren de beproefde, bewezen effectieve behandelmethode van Onderwijszorg Nederland en werken intensief samen met leerkrachten, intern begeleiders, ouders en kinderen. Daardoor kunnen ze de dyslexiezorg goed afstemmen zodat het past bij het kind, de school en het gezin.  

Aanmelden voor de vergoede dyslexiezorg

Op de pagina van Driestar educatief kun je alles lezen over de aanmelding van je kind of leerling voor dyslexieonderzoek. Tevens staat op deze pagina het leerlingdossier dat ingestuurd moet worden om je kind of leerling aan te melden voor de vergoede diagnostiek en behandeling.

Als na screening blijkt dat de je kind of leerling in aanmerking komt dan verzorgt de gekwalificeerde orthopedagoog, psycholoog of logopedist van Via Socium het onderzoek en of behandeling. Voor meer inhoudelijke informatie verwijzen we naar Driestar educatief.

Klik op het logo om aan te melden

Voor vragen ten aanzien van aanmeldingen kun je mailen naar: dyslexiemail@driestar-educatief.nl